Kuhmichel - Europe's leading blasting media distributor

Welkom bij Kuhmichel Abrasiv

Als toonaangevende groothandel voor straalmiddelen in Europa bieden wij onze klanten een professionele allround service waarbij duurzaamheid en tevredenheid in de relatie met onze klanten voorop staan.

Als het gaat om de keuze van het juiste straal- polijst- of snijmiddel, voor uw proces, garanderen wij dat de afgesproken kwaliteit van het product klopt, de levering plaatsvindt op afgesproken datum en u steeds kunt rekenen op onze service.

Wij nodigen u uit om de volgende pagina’s te lezen om zo uitgebreid kennis te maken met onze producten, diensten en recyclingconcepten. U zult ons bedrijf en de filosofie erachter beter leren kennen. Wij vinden het erg plezierig ons zo bij u bekend te maken.

 

Corund/SiC

Metallisch

RVS/niet-metallisch

Glas

Garnet

Natuurlijke

Kunststof

Keramisch

 

 

 

 

 

 

 

Kwaliteits managment

Wij garanderen steeds een constante kwaliteit van onze producten. Wij informeren u graag over de manier waarop wij in ons laboratorium de diverse kwaliteitsparameters van de verschillende producten en hun toepassingen onderzoeken, vastleggen en waarborgen. Kwaliteitsmanagement ten top...

Hergebruik van afvalstoffen

Veel is er, wat ons betreft terecht, te doen over milieubewust gedrag, afvalmanagement en recycling. Ook wij nemen daarin onze verantwoordelijkheid voor ons eigen bedrijf maar kunnen en willen u ook graag ten dienste staan in dit zo belangrijke maar vaak ingewikkelde proces van opvangen, transporteren en evt. zoveel mogelijk weer recyclen van gebruikte straal -, polijst -, snijmiddelen, poeders voor coating en vuurvast - producten.

Op het menupunt recycling krijgt u meer informatie over ons concept.