Kuhmichel - Europe's leading blasting media distributor

Újrahasznosítás

Újrahasznosítás és hulladékfeldolgozás

A KUHMICHEL értékrendjében első helyen áll az ökológiai felelősségtudat és a környezettudatos magatartás. Az Önt terhelő ártalmatlanítási feladatok gazdaságos és környezetbarát megoldása érdekében mindenre kiterjedő szolgáltatással állunk ügyfeleink rendelkezésére Európa egész területén.

Elsődleges preferenciáink közé az alábbi termékek feldolgozása és értékesítése tartozik:•

  • ásványi- és fémes eredetű szóróanyag-hulladékok
  • csiszolókorongok
  • tűzállóipari eredetű kemencebélések
  • kerámia- és fémes bevonóporok (pl. plazmaszóró-por)
  • csiszolóanyagok gyártása során keletkező porok

A hasznosítási koncepciók specialistájaként napi rendszerességgel bonyolítunk hulladékszállításokat, és a KUHMICHEL napjainkban már évi 10.000 tonnát is meghaladó tömegű hulladékot szállít el feldolgozásra. A fenti újrahasznosítás révén becsléseink szerint évente körülbelül 30.000 tonnával kevesebb CO2 keletkezik – ez nem csak kitűnő energiamérleg, de nagyban hozzájárul Földünk erőforrásainak megőrzéséhez is.

A cégen belüli szakértelem, és más kvalifikált újrahasznosító szervezetekkel való együttműködésünknek köszönhetően első osztályú és innovatív megoldásokat tudunk kínálni az újrahasznosítás terén.

 A KUCHMICHELNÉL a legjobb  helyen jár, ha értékeli a minőséget és a gazdaságosságot, és ha a tartósságot is szem előtt tartva környezettudatosan kíván cselekedni.

Kérjen részletes tájékoztatást, illetve felmerülő kérdéseivel forduljon hozzánk bizalommal.